Unikátna lúpež. Zlodej si myslel, že ho pod plachtou neuvidia

Schoval sa pod plachtu a vybral sa kradnúť. Policajti ho však vypátrali. Pezinskí policajti objasnili sériu viacerých majetkových trestných činov, ku ktorým dochádzalo na území okresu Pezinok v poslednom období.

20.03.2022 17:00
debata
VIDEO: Schoval sa pod plachtu a vybral sa kradnúť.
Video

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku vzniesol obvinenie z trestného činu porušovania domovej slobody a trestného činu krádeže 38-ročnému Marekovi Š. z okresu Pezinok. Ten mal v zmysle zabezpečenej dôkaznej situácie v noci zo dňa 01.03.2022 na 02.03.2022 poškodiť oplotenie jedného z vinohradov v Pezinku. Následne vošiel do vinohradu cez ktorý prešiel až na pozemok rodinného domu a tam situovanej dielne. Z nej odcudzil sadu letných diskov k vozidlu značky Volkswagen, sadu letných diskov k vozidlu značky Seat Althea a elektro bicykel. Škoda spôsobená krádežou uvedených predmetov bola vyčíslená na zhruba 2 230 eur.

Muž sa v poslednom období dopustil viacerých majetkových trestných činov, najmä na území okresu Pezinok. Jedným zo skutkov, z ktorých bolo mužovi vznesené obvinenie bola aj krádež vlámaním do športového klubu na Komenského ulici v Pezinku, ku ktorej došlo v nočných hodinách dňa 21.02.2022. Muž v tomto prípade mal vypáčiť plastové okno a vojsť do vnútorných priestorov, kde odcudzil finančnú hotovosť ako aj iné predmety, pričom týmto konaním bola spôsobená celková škoda 1 989 eur.

zdroj: Polícia SR

debata chyba
Viac na túto tému: #lúpež #polícia SR