Chaotický utorok v bratislavskej doprave. Hromadná nehoda, auto na streche

Dopravu v Bratislave v utorok popoludní komplikovali viaceré nehody. Tvorili sa rozsiahle kolóny, vodiči si v nich postáli aj 40 minút. Informovala o tom Zelená vlna RTVS. Podvečer sa situácia upokojila.

25.04.2023 17:30 , aktualizované: 18:37
debata (1)

V Bratislave na Pajštúnskej pri Skyboxe v smere na Smolenickú sa stala hromadná nehoda, úsek uzavreli, obchádzky vedú po okolitých uliciach, uviedla Zelená vlna RTVS.

VIDEO: Nehoda na Pajštúnskej.

Video

Na bratislavskej D2 v Tuneli Sitina v smere z Petržalky do Lamača sa zrazili tri osobné autá. Blokovaný bol ľavý pruh. Zelená vlna RTVS informovala, že v tomto sa úseku tvorila kolóna. Vodiči sa zdržali okolo 30 minút.

Na Pražskej na úrovni hlavnej stanice v smere na Patrónku blokoval pravý pruh odstavený kamión. V tomto úseku boli rozsiahle kolóny. Na Trnavskej ceste a Šancovej sa vodiči zdržali asi 40 minút. V smere od Prezidentského paláca strácali vodiči asi 15 minút.

Kolóna sa tvorila aj v Bratislave na D1 od Prístavného mosta po výjazd Gagarinova. Zdržanie bolo približne 15 minút, v opačnom smere vodiči stratili do desiatich minút.

Nehoda sa stala i na Botanickej pri Botanickej záhrade v smere do Karlovej Vsi. V ľavom pruhu sa zrazili tri autá, vodiči museli počítať so zdržaním.

Na Moste Lanfranconi v smere do Lamača sa zrazili tri osobné autá, ktoré zablokovali pravý pruh. V tomto úseku vodiči stratili približne 15 minút.

Nehoda sa stala aj v bratislavskej Petržalke na kruhovej križovatke Panónska – Azúrová – Dolnozemská. Premávka sa vo všetkých smeroch spomaľovala.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Bratislavský kraj