Dodávka vyletela z diaľnice a skončila v strome. Na D1 zomreli traja dospelí a dieťa

Traja dospelí a jedno dieťa zahynuli pri stredajšej nehode na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy pred 40. kilometrom. Potvrdila to polícia Trnavského kraja. Diaľnica D1 je v tomto úseku v jednom jazdnom pruhu neprejazdná, ostatné dva jazdné pruhy sú prejazdné.

13.09.2023 09:33 , aktualizované: 13:36
nehoda Foto:
Pri tragickej nehode na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy narazila v stredu 13. septembra 2023 dodávka do stromu.
debata (5)

K nehode prišlo pred 8.00 h, keď poľská dodávka Fiat Ducato zišla z nezistených príčin mimo cestu a narazila do stromu. Posádku tvorili traja dospelí – 35-roční rodičia, 62-ročná spolujazdkyňa a dve deti – štvorročné a päťmesačné bábätko. Iba najmenšie dieťa tragickú nehodu prežilo a vyviazlo bez zranení. Presné príčiny nehody polícia podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej vyšetruje.

Polícia upozorňuje na zhustenú premávku v danom úseku.

Na mieste zasahovalo 11 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z okresných riaditeľstiev Pezinok a Trnava s troma kusmi hasičskej techniky. V čase príjazdu jednotiek na miesto udalosti sa vozidlo nachádzalo v priekope pri strome. Zasahujúci hasiči vyslobodili osoby z havarovaného vozidla prostredníctvom hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia. „Zároveň spolupracovali so zdravotnými záchranármi pri resuscitácii jednej zranenej osoby,“ informoval hovorca bratislavských krajských hasičov Štefan Koči.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #diaľnica D1 #tragická dopravná nehoda #Polícia Slovenskej republiky