Podcasty Pravdy

Počúvajte Pravdu

Denný podcast Pravdy o aktuálnych udalostiach, ktorými vás bude prevádzať Zoltán Rácz a hostia.

Ide o pravdu

Debata s moderátorom Petrom Bielikom na aktuálne témy. Všetko, čo chcete vedieť o politike, ekonomike a spoločnosti.

Ide o peniaze

Diskusná relácia Mariana Nitona s odborníkmi, ktorá vám poradí, ako šetriť či míňať peniaze. Vždy v stredu.

Ide o nás

Diskusná relácia Zdena Gáfrika o vzťahoch, spoločenských fenoménoch a témach, ktoré tvarujú náš život. Vychádza zvyčajne každý druhý utorok.

Ide o právo

Každý piatok vám pomôžeme zorientovať sa v spleti paragrafov.

Fairplay

Rozhovory Michala Gavroňa na aktuálne športové témy.

Pravda o klíme

O2 Športová akadémia Mateja Tótha a Pravda prinášajú reláciu, ktorá sa zaoberá témami o zmene klímy, podopretú faktami a odborníkmi.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting - vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe , kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.