Pellegrini zdvihol Ficovu zástavu, Danko míňa energiu na kuffovcov

Mária Hlucháňová, Pravda | 05.10.2019 06:00
V liberálnej SaS rozhodujú o kandidačnej listine do parlamentných volieb. „Už nejde o to, kto bude na kandidátke. Skôr o to, kto bude v strane,“ komentuje nominačný kongres Peter Javůrek v podcaste Počúvajte pravdu. Predpovedá v ňom, že cesty Ľubomíra Galka a Richarda Sulíka sa po víkende definitívne rozídu. Vstup Štefana Harabina do politiky sa predpokladal, hoci on to opakovane odmietal.

Podľa komentátora denníka Pravda Javůrka môže nová strana Vlasť, ktorú do volieb povedie Harabin, ohroziť najmä hnutie Sme rodina. V podcaste argumentuje tým, že veľká časť podporovateľov Borisa Kollára dala svoj hlas v prezidentských voľbách Štefanovi Harabinovi najmä kvôli príbuzným témam ako aj podobnému spôsobu komunikácie.

PODCAST: Bude kandidátka výbušnou zmesou pre SaS? Kde urobili galkovci pri vzbure proti Sulíkovi chybu? Mal by si Danko vybrať medzi Kuffom a odborármi? Prečo zdvihol Pellegrini zástavu, ktorou mával Fico?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ