Sulík: Ak ma viac nechcete v politike, nekrúžkujte ma

Myslím, že pravica potrebuje generačnú obmenu, viac sebavedomia namiesto servilnosti voči Bruselu a dohodu v základných otázkach, povedal v online diskusii s čitateľmi Pravda.sk šéf SaS Richard Sulík. O svojej strane tvrdí, že "je jediná parlamentná strana, ktorá nemá žiadne korupčné kauzy a ani náhodou nie je súčasťou Gorily."

05.03.2012 11:00
Richard Sulík Foto:
Richard Sulík.
debata (120)

Sulík dostal veľa otázok ohľadne jeho stretnutia s kontroverzným podnikateľom Mariánom Kočnerom. Líder strany tvrdí, že osobnú zodpovednosť už vyvodil a voličom odkazuje, že ak ho v politike viac nechcú, majú voliť SaS a nekrúžkovať ho. „Aj v prípade, že nedostanem najviac krúžkov, z politiky neodchádzam, veď práve som došiel,“ dodal však.

Minulý týždeň Pravda.sk odštartovala online rozhovory s Igorom Matovičom (OĽaNO) a Bélom Bugárom (Most-Híd). Teraz zasa čitatelia mohli „grilovať“ Richarda Sulíka.

Sulík bol v uplynulom období predsedom parlamentu. O stoličku však prišiel po hlasovaní o eurovale. V kresle ho nahradil Pavol Hrušovský z KDH. V stredu od 8.00 odpovie online aj Ján Figeľ z KDH a vo štvrtok od 10.00 Lucia Žitňanská (SDKÚ).

120 debata chyba