Tipovacie šialenstvo o 208 mil. sa začína

V číselnej hre Loto sa na budúci týždeň bude hrať v druhom ťahu o rekordný jackpot 208,6 milióna Sk (6,92 milióna eur). Doterajší jackpot 105,2 milióna Sk (3,49 milióna eur) ani osobitnú stomiliónovú prémiu (3,32 milióna eur) sa nepodarilo vyhrať žiadnemu šťastlivcovi. Po nedeli sa jackpot z druhého ťahu a prémia spájajú, takže získanie celej výhry bude jednoduchšie.

21.09.2008 20:08
Loto, tipovanie Foto: ,
Ilustračné foto
debata

O rekordnú výhru sa budú môcť záujemcovia o tipovanie pokúsiť najbližšiu stredu. Na výhru je potrebné správne uhádnuť šesť čísel. V menej lukratívnom prvom ťahu sa dá vyhrať 20,7 milióna Sk (0,69 milióna eur).

Na získanie stomiliónovej prémie bolo potrebné navyše sa zúčastniť aj na súťaži Joker, kde sa posledné číslo na tikete muselo zhodovať s posledným číslom umiestneným na šiestej pozícií vyžrebovaného šesťčíslia tejto hry. O stomiliónovú prémiu sa takto hralo od polovice mája, oddnes však celá suma prešla do jackpotu druhého ťahu.

Najväčšou výhrou v Lote dosiaľ zostáva 102,25 milióna korún (3,39 milióna eur), ktorá padla minulý rok v novembri. Šťastný výherca podal víťazný tiket v Prešovskom kraji.

Tipos v auguste prehral súdny spor s bývalým organizátorom lotérií Športka, ktorej po verdikte Najvyššieho súdu musí zaplatiť viac ako miliardu korún (vyše 33 miliónov eur). Tipos potom ubezpečoval tipujúcich, že vyplácanie ich výhier nie je ohrozené.

debata chyba