Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska. V minulosti ho navštívil aj Gérard Depardieu a iné celebrity

Trenčianske Teplice sú kúpeľné mesto ležiace na západnom Slovensku obklopené Strážovskými vrchmi. Mesto je známe svojimi termálnymi prameňmi, liečivým bahnom a malebnou scenériou. Pýšia sa bohatou históriou siahajúcou až do rímskej doby. V minulosti sa tu konával festival filmového umenia a pri tejto príležitosti mesto navštívilo mnoho známych osobností.

23.04.2024 05:00
debata (4)
Trenčianske Teplice
Video
Zdroj: mReportér: Ľubomír Vajda

Dnes sú Trenčianske Teplice moderné kúpeľné mesto s širokou ponukou liečebných procedúr, wellness a relaxačných aktivít. Návštevníci si tu môžu vychutnať kúpanie v termálnych bazénoch, masáže, zábaly z bahna, elektroterapiu a mnoho ďalších procedúr.

Okrem kúpeľných aktivít ponúkajú aj bohaté možnosti pre turistiku, cyklistiku a lyžovanie. V okolí mesta sa nachádza mnoho turistických chodníkov a cyklotrás. Trenčianske Teplice sú ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú relax a oddych v krásnom prostredí. Mesto ponúka niečo pre každého, či už sa chcete liečiť, relaxovať alebo si vychutnať aktívnu dovolenku.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Záskalie, Jaskyňa, Veľký Manín, mReportér Čítajte viac Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní
4 debata chyba
Viac na túto tému: #kúpele #trenčianske teplice #mREPORTÉR