Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní

Obec Záskalie sa nachádza na Strednom Považí v časti Strážovskej hornatiny, leží v kotline Veľký Manín a Malý Manín, zhruba osem kilometrov od Považskej Bystrice. Krásny jarný deň stvorený na prechádzku v prírode využila naša mReportérka Ľubka a o zábery zo svojej túry sa veľmi rada podelila aj s čitateľmi Pravdy.

18.04.2024 05:00
debata

„Zo Záskalia som vyšla nad dedinu a vhupla do čarokrásneho lesa. Všade pokoj, len štebot vtáctva a šum vetra ako sa hrá ešte so starým lístím. Pri turistickej značke Pod Veľkým Manínom si môžete odpočinúť na lavičkách a potom sa pustiť do kopca smerom ku jaskyni. Jaskyňa je super v lete, keď je vonku horúco, je v nej chládok, môžete sa tam ochladiť.

Záskalie - Jaskyňa - Veľký Manín
Video
Zdroj: mReportérka: Ľubomíra Šeroňová

Z jaskyne pokračujem ďalej až na vyhliadku, odkiaľ je krásny výhľad na Malý Manín. Po krátkej prestávke a kochaním sa nádhernou prírodou a výhľadmi, som pokračovala na Veľký Manín. Posedela som si na lavičke a išla cestou naspäť. Po spiatočnej ceste mi spoločnosť robili dve veveričky,“ vyjadrila svoje pocity a priebeh túry popísala Ľubka.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Diamantová pláž, Islande, mReportér Čítajte viac Na pláži vyplavilo "diamanty". Pozrite si zábery z divokej prírody ostrovného štátu
debata chyba
Viac na túto tému: #príroda #Považská Bystrica #mREPORTÉR