Odchod Milana Lasicu: Kráľ zomrel na javisku. Ale predtým si zahral golf

„Ešte v sobotu sme si dobre zahrali, a nič nenasvedčovalo tomu, že príde koniec,“ hovorí Vladimír Hrtko. Dvadsať rokov bol golfovým partnerom Milana Lasicu a rodinným priateľom.

20.07.2021 20:55
debata (4)
Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Svet umenia a športu. Ako to ide dohromady? Milan Lasica našiel recept. Ako senior sa začal venovať kráľovskej disciplíne, golfu. „Hral veľmi dobre, a neskôr si úroveň dokázal udržať,“ spomína v mimoriadnom podcaste Počúvajte pravdu advokát Vladimír Hrtko.

S Milanom Lasicom boli golfoví spoluhráči dvadsať rokov. Naposledy spolu hrali v sobotu na Záhorí. „Boli sme v pohode, s dobrými výsledkami. Nič nenasvedčovalo tomu, že v nedeľu príde koniec,“ uvádza detaily posledného smutného víkendu.

Priznal, že do divadla prišiel už vo chvíli, keď bolo neskoro, a oživovanie priateľa Milana vzdali aj záchranári.

Ako sa hral golf s humoristom a intelektuálom Milanom Lasicom? Prečo jeho introvertná povaha bola pri golfe výhodou? Hovoril Lasica pri hre aj o politike? Prečo pri vyjadrovaní k verejným veciam bol opatrný? Vypočujte si vzácne spomienky na Milana Lasicu od jeho menej známeho priateľa, advokáta a rovnako náruživého hráča golfu Vladimíra Hrtka. Nalaďte si mimoriadny podcast Počúvajte pravdu o Lasicovi – golfistovi.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Lasica #podcast #Počúvajte Pravdu