Smer je najúspešnejšia strana v histórii Slovenska, vyhlásil Fico a obul sa do opozície. Kollára označil za pedofila

Premiér vychvaľoval svoju stranu, no dodal, že rieši, ako postupovať, aby Smer nepostihol rovnaký osud ako HZDS alebo SDKÚ.

16.12.2017 14:04
fico Foto: ,
Predseda vlády SR Robert Fico.
debata (735)

Nikto dnes nemôže spochybniť, že strana Smer je najúspešnejšia strana v histórii Slovenska. V diskusnej relácii Sobotné dialógy na RTVS to vyhlásil predseda vlády Robert Fico.

„Štyrikrát po sebe sme vyhrali parlamentné voľby, trikrát sme zostavili vládu a máme ambíciu vyhrať aj ďalšie voľby,“ vymenoval a doplnil, že po devätnástich rokoch už v minulosti neexistovala žiadna politická strana. Ako dodal, v strane v súčasnosti riešia, ako ďalej so Smerom, aby neskončila ako bývalé HZDS alebo SDKÚ-DS. „Ja viem čo mám robiť a presne viem, čo treba urobiť,“ dodal s tým, že sa spolieha na vlastnú intuíciu. Podľa neho sú ľudia, ktorí hovoria, že by strana nemala byť razantná v rétorike. „Ak na mňa bude kričať Boris Kollár, preslávený pedofil, podozrivý z obchodovania s drogami a odfotografovaný so všetkými mafiánmi, ak bude na mňa kričať Igor Matovič, potvrdený daňový podvodník,“ hovoril Fico na RTVS.

„Ak títo ľudia budú na nás útočiť, ako útočia, bez dôkazov, má prvý Smer sa ohradiť voči týmto ľuďom? Prečo by som nemal mať právo tieto veci hovoriť?“ pýtal sa v relácii. Podľa Fica sú však v jeho strane ľudia, ktorí hovoria, že Smer by takéto veci nemal hovoriť. „Ja tvrdím, že pri zachovaní elementárnej slušnosti tieto fakty treba hovoriť,“ dodal premiér. „Na nikoho nič nehľadám, len musíme pripomínať verejnosti, že Smer nebude panák,“ ukončil predseda vlády.

735 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Igor Matovič #Boris Kollár #Sobotné dialógy