Na diaľnici D1 sa stala vážna nehoda, jedna osoba to neprežila

Diaľnicu D1 v smere z Bratislavy do Trnavy po vážnej dopravnej nehode na 20 km pri Senci opäť sprejazdnili. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

23.12.2017 17:35 , aktualizované: 20:53
nehoda D1 Foto:
Pri nehode sa zrazili tri autá.
debata (9)

Diaľnicu D1 v smere z Bratislavy do Trnavy v sobotu poobede uzatvorili pre vážnu dopravnú nehodu. Jedna osoba pri nej zahynula, ďalšia sa vážne zranila. Na mieste zasahoval aj vrtuľník. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

K dopravnej nehode troch vozidiel, z toho jednej dodávky, došlo okolo 15.20 h v blízkosti zjazdu z diaľnice na Senec. Pri nehode utrpel 66-ročný muž zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a lekár musel skonštatovať jeho smrť. Ťažko sa zranil aj 41-ročný muž, ktorý utrpel viacnásobné vážne poranenia celého tela. Leteckí záchranári ho previezli do nemocnice v umelom spánku. Ľahko sa zranil 42-ročný muž, ktorý bol tiež prevezený do nemocnice.

Diaľnicu D1 v smere z Bratislavy do Trnavy museli na niekoľko hodín uzavrieť. Polícia odkláňala dopravu na starú Seneckú cestu.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová informovala, že pri nehode utrpel 66-ročný muž zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a lekár musel skonštatovať smrť. „Pri nehode sa ťažko zranil 41-ročný muž, ktorý utrpel viacnásobné vážne poranenia celého tela. Leteckí záchranári ho previezli do nemocnice v umelom spánku. Ľahko sa zranil 42-ročný muž, ktorý sa sťažoval na bolesti chrbtice a bol prevezený do nemocnice,“ priblížila. K dopravnej nehode troch vozidiel, z toho jednej dodávky, malo dôjsť po 15.20 h. Dopravu naďalej odkláňajú policajti na starú Seneckú cestu.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #záchranári #zranení #diaľnica D1