Predvolebný týždeň: Kočner, Kiskov Slavkov, dôchodky. Pozrite si TOP 10 videí

Posledným dňom do volieb dominovali kauzy, ale aj dôležité rozhodnutia pre štát ako dôchodkový strop či Istanbulský dohovor. Pozrite si TOP 10 videí uplynulého týždňa TV Pravda.

30.03.2019 09:00
debata (2)
Video

1.

Dôchodkový strop: Stroje ľudí nezomelú, hovorí Fico. Kollár: Zastavili sme hnusný automat. Do penzie budú ľudia chodiť najneskôr vo veku 64 rokov, ak zmenu ústavy schválenú v parlamente podpíše aj prezident Kiska. Podľa doterajšieho modelu hrozilo, že vek odchodu do penzie sa postupne natiahne až na vyše 70 rokov.

***

Video

2.

Správy s Kočnerom stáli kreslo 1. námestníka generálneho prokurátora Šufliarskeho. Ukázalo sa, že najmenej jedno stretnutie s Kočnerom mal aj Matovič, ktorý správy Kočnera a Šufliarskeho zverejnil. Kočner má zjavne v archíve nahrávky s mnohými vplyvnými ľuďmi…

***

Video

3.

Tretí prípad pozemkovej mafie v Slavkove. Na začiatku možného podvodu pod Tatrami bola opäť firma, s predstaviteľmi ktorej obchodoval a poznal sa súčasný prezident Andrej Kiska. Ten o vlastnej politickej zodpovednosti za sériu pozemkových podvodov pod Tatrami hovoriť odmieta.

***

Video

4.

Istanbulský dohovor v parlamente neprešiel. Bezprostredne po hlasovaní líder Smeru volil miernejšie slová, neskôr však povedal na rovinu: „Liberalizmus dostal po papuli.“ „Je to cynický politický kalkul pred prezidentskými voľbami,“ oponovala exministerka Lucia Žitňanská.

***

Video

5.

Kuzminová: miláčik národa s výnimočnou láskou v srdci.

***

Video

6.

Diaľnica z Turian do Hubovej má nakreslenú novú trasu.

***

Video

7.

Šiesty most cez Dunaj mohutnie: Betón lejú do koryta.

***

Video

8.

Zbabraný obchvat Bratislavy na D4 a rýchlocesta R7? Kauza možného navážania odpadu pod diaľnice naberá obrátky. Vyšetruje to polícia, ktorá mala vraj zadržať dve osoby.

***

Video

9.

Prezutie pneumatík: Je čas meniť zimné gumy za letné! Pozrite si vo videu odpovede na šesť dôležitých otázok k výmene pneumatík.

***

Video

10.

Dve šedé eminencie: Prečo sa Kočner zdôveroval Haščákovi. V správe Kočnera pre Haščáka o odstránení neželanej osoby vraj nemalo ísť o novinára Jána Kuciaka. Pozrite si viac vo videu.

***

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda