Politizuje po Kiskovi políciu aj Čaputová?

Prezident Andrej Kiska tvrdí, že obvinenie v súvislosti s jeho daňovým škandálom si objednal Robert Fico. Polícia to odmietla. Novozvolená prezidentka Zuzana Čaputová zase spochybnila ochranku. Pozrite si video ako danú situáciu komentuje analytik. Video bolo v tomto týždni najsledovanejšie na TV Pravda. Okrem toho divákov zaujalo aj video k oblievačke na východe, výstavbe kysuckej diaľnice či šialencovi so samopalom. Pozrite si TOP 10 videí týždňa TV Pravda.

27.04.2019 12:00
debata (319)
Video

1.

Novozvolená prezidentka Zuzana Čaputová požiadala o výmenu členov svojej ochranky. Bezpečnostný analytik Milan Žitný hovorí o politizácie polície.

***

Video

2.

Niekdajší slovenský premiér Mikuláš Dzurinda sa nazdáva, že o pozvaní predsedu vlády SR Petra Pellegriniho do Bieleho domu rozhodli dva faktory: „Jeden vznešenejší v politike – geopolitický. Druhý je prozaickejší, budem opäť úprimný – istý ekonomický záujem USA.“ Nielen to sa dozviete vo videu pre TV Pravda.

***

Video

3.

Lipšicovi ľudia s Kiskom? Ide o optický efekt, hovorí politický analytik .

***

Video

4.

Svedectvo ženy, ktorú v stredu ráno pri obci Senné uniesol muž so samopalom. Prečo ju držal desať hodín? Ako ju vyslobodila polícia? Vo videu prehovorí aj jej manžel, ktorý asi pozná motív. Ponúkame aj unikátne zábery, keď polícia našla nábojnicu po výstrele, ktorý mal zasiahnuť práve ju.

***

Video

5.

Motorkár sa hnal po bratislavskom obchvate 153 km/h.

***

Video

6.

Oblievačka na východe sa na Veľkonočný pondelok začala zostra. Pozrite si video

***

Video

7.

Kysucká diaľnica pretne a obíde Čadcu! Pozrite si najnovšie zábery.

***

Video

8.

Pozreli sme sa na ranč, kde útočil tiger. Kŕmenie šeliem je atrakcia.

***

Video

9.

Legenda vo vyhnanstve. Kde vstáva z popola slávny Inter?

***

Video

10.

Môže byť protiprávne sledovanie vnímané ako príprava na trestný čin? Sú policajné databázy tajné? Prečo z nich unikajú informácie? Pozrite si video TV Pravda s bývalým vyšetrovateľom Petrom Vačokom.

***

© Autorské práva vyhradené

319 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Kiska #Zuzana Čaputová #TOP 10 videí týždňa TV Pravda