Je predvolebná dohoda PS/Spolu s Hlinom naozaj len o neútočení?

Kiska musí najskôr nájsť pôdu pod nohami, až potom môže podpisovať pakty, tvrdí komentátor denníka Pravda Peter Javůrek. Skutočnosť, že dohodu s progresívcami a Spolu podpísali kresťanskí demokrati označil za pochopiteľnú. „Hlina nepotrebuje, aby ho iní zrážali, stále je mimo parlamentu,“ doplnil Javůrek. V podcaste analyzujeme aj postavenie Kiskovej novej strany Za ľudí, OĽaNO a SaS, a tiež rozhodnutia a vystúpenia prezidentky Zuzany Čaputovej.

13.07.2019 06:00
debata (76)

Podcast: Rozhodne o novej vláde predvolebná zmluva? Pre koho by bolo výhodné podpísať pakt s progresívcami? Čo zamýšľa Igor Matovič? Prečo Zuzana Čaputová vrátila lex Harabin poslancom? Akú diplomatickú výhodu má prezidentka?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

76 debata chyba
Viac na túto tému: #Alojz Hlina #Andrej Kiska #Zuzana Čaputová #podcast #Peter Javůrek