Spoluprácu SR a Maďarska v oblasti vojenského letectva má upraviť nová dohoda

Spoluprácu Slovenska a Maďarska v oblasti vojenského letectva má upraviť nová dohoda. Krajiny majú spolupracovať pri vykonávaní letov vojenských lietadiel vo vzájomnom vzdušnom priestore a vedení misií na zabezpečenie nedotknuteľnosti vzdušného priestoru v rámci integrovaného systému protivzdušnej a protiraketovej obrany Organizácie Severoatlantickej zmluvy (NATO).

02.10.2020 15:31
debata

Dohoda sa zaoberá aj oblasťami cezhraničného priestoru, aktivít vojenskej leteckej prepravy a výmenou skúseností. Materiál predložilo Ministerstvo obrany (MO) SR do medzirezortného pripomienkového konania.

Spoluprácu Slovenska a Maďarska v oblasti vojenského letectva má upraviť nová dohoda. Krajiny majú spolupracovať pri vykonávaní letov vojenských lietadiel vo vzájomnom vzdušnom priestore a vedení misií na zabezpečenie nedotknuteľnosti vzdušného priestoru v rámci integrovaného systému protivzdušnej a protiraketovej obrany Organizácie Severoatlantickej zmluvy (NATO). Dohoda sa zaoberá aj oblasťami cezhraničného priestoru, aktivít vojenskej leteckej prepravy a výmenou skúseností. Materiál predložilo Ministerstvo obrany (MO) SR do medzirezortného pripomienkového konania.

debata chyba
Viac na túto tému: #Maďarsko #Slovensko #vojenské letectvo