Kollárovi sa vyhrážajú „slobodní rytieri“: Pozrieme sa na tvoju rodinu

Poslancovi Národnej rady (NR) SR a primátorovi Hlohovca Miroslavovi Kollárovi (nezaradený) sa majú vyhrážať neznámi páchatelia. Poslanec už v tejto súvislosti kontaktoval svojich právnikov, je zároveň rozhodnutý podať trestné oznámenie.

30.04.2021 16:32
Miroslav Kollár Foto:
Vľavo nezaradený poslanec Miroslav Kollár
debata (34)

„Podľa Kollára je listom zaslaná hrozba formulovaná ako vyhlásenie organizovanej skupiny, má súvislosť s jeho odchodom z vládnej koalície a vstupom do strany Spolu a smeruje nielen voči nemu, ale aj jeho rodine,“ konštatuje hovorca Spolu Matej Bučko.

„Viem, že takýchto líbesbrífov dostávajú aj moje kolegyne a kolegovia… Tentokrát však idem podať – prvýkrát v živote – trestné oznámenie. Nemám problém s kritikou, hoc aj expresívnou. Ale na rodinu sa nesiaha,“ napísal Kollár na facebooku.

Miroslav Kollár minulý týždeň informoval, že vstupuje do mimoparlamentnej strany Spolu. Kollár sa dostal do parlamentu ako člen strany Za ľudí, ktorej bol aj podpredsedom. Z koalície i zo strany odišiel vo februári po kritike vlády a vtedajšieho premiéra Igora Matoviča (OĽANO) za zvládanie pandémie.

Okrem Kollára odišiel z koalície a strany Za ľudí aj poslanec Tomáš Valášek. Ten nedávno oznámil svoj vstup do mimoparlamentného Progresívneho Slovenska.

kollár, hipš Čítajte viac Miroslav Kollár po odchode od Remišovej vstúpil do strany Spolu VIDEO: Miroslav Kollár v Ide o pravdu: Ani Kissinger by nezvládol Matoviča
Video
34 debata chyba
Viac na túto tému: #vyhrážanie sa #spolu #Miroslav Kollár