Na podujatia s pápežom sa prvý týždeň prihlásilo 20-tisíc ľudí

Dvadsaťtisíc ľudí evidujú organizátori návštevy pápeža Františka po prvom týždni registrácie. Takmer polovica z tohto počtu sú prihlásení do Šaštína. Informuje o tom Tlačová kancelária Konferencie biskupov Slovenska na svojom webe.

22.08.2021 13:47
debata (72)

VIDEO: Na Luníku IX sa pred návštevou pápeža horúčkovito pracuje.

Video

Zo štatistík vyplýva, že do Prešova chce prísť zatiaľ na stretnutie so Svätým Otcom Františkom 6200 ľudí. Takmer 4500 záujemcov eviduje registračný tím v Košiciach.

Registrácia účastníkov je k dispozícii na internetovej stránke www.navstevapapeza.sk. Prihlásiť sa je možné do Šaštína, Prešova a Košíc. Pastoračná cesta pápeža Františka sa nesie v znamení motta „S Máriou a Jozefom na ceste za Ježišom“.

Bližšie informácie je možné získať na infolinke +421 2 2220 0075 od pondelka do piatka v čase od 8.30 do 16.30 h a na e-mailovej adrese registracia@navstevapapeza.sk.

Pápež František na septembrovej návšteve Slovenska zavíta do Bratislavy, Košíc, Prešova a Šaštína. Stretne sa s troma najvyššími ústavnými činiteľmi, ale aj zástupcami židovskej či rómskej komunity. V Šaštíne je na programe svätá omša s homíliou Svätého Otca.

72 debata chyba
Viac na túto tému: #pápež František #návšteva pápeža Františka na Slovensku