Sulík sa priplietol na tlačovku Smeru. Blaha: Je milé, že vás Geissenovci prepustili

Keď si Robert Fico a jeho spolustraníci zo Smeru urobili tlačovú besedu pred ministerstvom hospodárstva, netušili, že sa im do toho zamieša aj samotný minister Richard Sulík.

10.05.2022 00:00
debata (66)

VIDEO: Minister Richard Sulík na tlačovke Smeru pred ministerstvom hospodárstva.

Video

„Odstavenie dodávok ruskej ropy je totálny nezmysel, toto je výmysel Spojených štátov amerických,“ tvrdil Fico pred ministerstvom a vyzval vládu, aby niečo robila s cenami pohonných látok.

Minister hospodárstva sa nezdržal poznámok na to, čo počul, ale podotkol, že „no dobre, keď už ste tu, tak tu páni ostaňte… necháme pánov vyrozprávať sa, ako sa sluší a patrí, len asi to bude dlho…“. Poslanec Smeru Ľuboš Blaha mu s úsmevom povedal, že „je milé, že vás Geissenovci prepustili“, na čo Sulík kontroval, že „áno, je pravda, že v súkromnom čase som sa dovolil venovať mojim hosťom, čo je štátny zločin.“

Robert Fico Čítajte viac Fico: Odstavenie dodávok ruskej ropy je totálny nezmysel, toto je výmysel Spojených štátov amerických

Blaha neskôr na sociálnej sieti napísal, že Sulík „poslal SBS-kára, nech nás spred budovy ministerstva vyhodí. A potom došiel uprostred tlačovky on sám na štátnej limuzíne a prerušil nám tlačovku“. „Dal to na Bittó,“ uviedol poslanec Smeru. Narážal tým na incident, keď Janka Bittó Cigániková (SaS) po hlasovaní parlamentu, ktorý nevydal Fica na väzobné stíhanie, rozčúlená prišla na tlačovku OĽaNO a vymieňala si tam názory s Igorom Matovičom.

VIDEO: Janka Bittó Cigániková sa háda s Igorom Matovičom na tlačovke OĽaNO. (4. 5. 2022)

Video
Boris Kollár Čítajte viac Rozčúlený Kollár sa vyhráža Ukrajincom: Drzosť, nech nám len skúsia vypnúť plyn

© Autorské práva vyhradené

66 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Richard Sulík