Minister Budaj v Ide o pravdu o biznise s medveďmi: Za alfa samca 9-tisíc eur? Chcem to zastaviť!

Stretol by sa s poslancom z tábora extrému? „Neurobil by som to. S fašistami ani na toaletu,“ povedal minister Ján Budaj (OĽaNO) pre TV Pravda.

16.06.2022 05:00
debata (72)

VIDEO: Pozrite si debatu Márie Hlucháňovej a Jána Budaja v relácii Ide o pravdu.

Video

Lídrovi hnutia OĽaNO a ministrovi financií Igorovi Matovičovi dôveruje v tom, že nehľadá podporu v radoch fašistov a extrémistov.

„Verejne som na poslaneckom klube povedal, že v menšinovej vláde s podporou fašistov nebudem a odídem,“ povedal pre v Ide o pravdu minister životného prostredia Ján Budaj (nom. OĽaNO). Na otázku, či sa o tom v klube uvažuje, odpovedal, že nie. Ocenil verejný prísľub Matoviča, že nikdy nebude závislý od extrémistov a fašistov.

V relácii sa minister životného prostredia vyjadril aj k situácii množiacich sa útokov medveďov na človeka. Podľa Jána Budaja je to následok dlhoročného prikrmovania tejto šelmy, ktoré bolo v klimatických podmienkach Slovenska nepotrebné, a v mnohých prípadoch účelové.

Ako budeme od júla triediť stavebný odpad? Budú kvôli tomu zvyšovať ceny bytov developeri? Koľko to bude stáť priemerného stavebníka rodinného domu? Pozrite si reláciu Ide o pravdu s ministrom životného prostredia Jánom Budajom.

© Autorské práva vyhradené

72 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Budaj #Ide o pravdu