Akcia Koloseum: NAKA zadržala policajta z krajskej kriminálky aj člena sýkorovcov

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zasahujú v rámci akcie Koloseum na západnom Slovensku, potvrdila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. Portál Startitup informoval, že v rámci akcie zadržali viacero ľudí a má byť medzi nimi aj policajt z krajskej kriminálky či člen gangu sýkorovcov.

08.02.2023 08:53 , aktualizované: 10:30
debata (7)

„Pretože v súčasnej dobe prebiehajú v danej veci úkony, nie je možné sa k prípadu bližšie vyjadrovať,“ priblížila hovorkyňa.

Elitní policajti podľa informácií Startitup zadržali viacero ľudí, medzi nimi aj policajta z Krajskej kriminálky, presnejšie oddelenia násilnej kriminality.

Medzi zadržanými má byť aj známy vysoko postavený bývalý člen gangu sýkorovcov.

Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR na sociálnej sieti spresnil, že pri akcii zadržali desať osôb. Realizujú sa podľa neho domové prehliadky. „Doposiaľ bolo vo veci vznesené obvinenie celkovo 13 osobám, a to najmä pre drogovú trestnú činnosť,“ dodal.

Branislav Zurian / NAKA / Čítajte viac Exšéfa NAKA Branislava Zuriana mala opäť obviniť inšpekcia Marián Kučerka Čítajte viac Kučerku sudca prepustil, expolicajt NAKA požiadal v Bosne o azyl
7 debata chyba
Viac na túto tému: #sýkorovci #NAKA