Fico to so špinavcami a zvieratami opäť prestrelil. Čurillovci nejdú po krku Smeru, ale zločincom

Odmietnutie obžaloby na Roberta Kaliňáka a Jozefa Brhela, kauza okolo Romana Mikulca a utajovaných skutočností, prvé verejné vystúpenie vyšetrovateľa NAKA Jána Čurillu, odchod poslancov zo Za ľudí a vstup Fínska do NATO. Aj to sú témy komentovaného prehľadu politicko-spoločenských udalostí týždňa s Mariánom Repom.

08.04.2023 05:36
debata (350)
Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Súd kvôli procesným chybám neprijal obžalobu na Roberta Kaliňáka a Jozefa Brhela. Ide o amaterizmus polície a špeciálnej prokuratúry, alebo o hru na mačku a myš, ktorej sa súd nechcel zúčastniť? S pomaly sa blížiacim termínom predčasných volieb, poriadne prituhuje a nemyslíme tým mrazivé aprílové počasie. Politici a bezpečnostné zložky sa zaoberajú novou kauzou týkajúcou sa ministra vnútra Romana Mikulca, ktorú spustil Národný bezpečnostný úrad. Viacerí však za ňou vidia iné zámery a považujú ju za nový front vojny v polícii. Prvé verejné vystúpenie vyšetrovateľa NAKA Jána Čurillu, spolu s medializovanými nezostrihanými nahrávkami, však ukázalo, že nemusí mať vždy pravdu ten kto najhlasnejšie kričí, ale ten kto napokon ukáže dôkazy. V tohto týždňovom politicko-spoločenskom komentovanom prehľade sa tiež budeme venovať vstupu Fínska do NATO.

Ďalšie podcasty Pravdy

© Autorské práva vyhradené

350 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Robert Kaliňák #justícia #vstup do NATO #Počúvajte Pravdu #Roman Mikulec #vojna v polícii