Pellegrini v Ide o pravdu: Chcem stabilnú vládu, ktorej nehrozí žiadna izolácia

Namiesto "bratovražedného boja" potrebujeme po voľbách stabilnú a odbornú vládu, ktorá bude mať otvorené dvere na všetky politické dvory, kde sa rozhoduje o budúcnosti Európy a sveta, hovorí Peter Pellegrini (Hlas) v relácii Ide o pravdu.

16.06.2023 11:35
debata (107)
Pozrite si debatu Petra Bielika a Petra Pellegriniho
Video

„Nie som ten typ politika, ktorý doma predtým, ako zaspáva, už si kombinuje a už sníva o vláde,“ tvrdí Pellegrini a uvádza, že najskôr musí presvedčiť ľudí, aby mu dali dôveru. Ak sa to stane, tak chce ponúknuť „stabilnú, odborne pripravenú vládu, za ktorú sa nemusia hanbiť ani doma ani v zahraničí a ktorej nehrozí žiadna izolácia“. „Práve naopak, ktorá bude mať otvorené dvere na všetky dvory politické, kde sa rozhoduje o budúcnosti Európy a sveta,“ dodal.

Situácia bude po voľbách bolieť, pretože Slovensko má mnohé problémy, uviedol. Ak bude pokračovať „bratovražedná vojna“ v krajine tak sa Slovensko nepohne dopredu. Tvrdí o sebe, že je politikom kompromisu.

Čo hovorí na vládu Ľudovíta Ódora, ktorá nezískala v parlemente dôveru? Prečo nedostala hlasy Hlasu? Neprekáža mu, že nie je možné v parlamente odvolávať ministra takejto vlády, ak pochybí? Ako sa postaví k zákonom a opatreniam, ktoré bude Ódorova vláda predkladať? Aký má názor na migráciu a opatrenia proti nelegálnym migrantom? Čo hovorí na financovanie mimovládok? Pozrite si reláciu Ide o pravdu.

© Autorské práva vyhradené

107 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Pellegrini #Ide o pravdu