Kollár v Ide o pravdu: Keby som odstúpil, bol by to signál gaunerom, ktorí chcú ovplyvniť voľby

Neboli ste tam, nesúďte, nechodíte v našich topánkach, povedal Boris Kollár k incidentu so svojou partnerkou Barborou Richterovou, ktorú pred rokmi vyfackal, podľa neho preto, lebo po ňom hodila ich malé dieťa. Mohol som zaklamať ako iní politici, že to nebola pravda, nemali by ste so mnou ako pohnúť, povedal Boris Kollár. Neviete, aká to bola vyhrotená situácia, dodal predseda NR SR a šéf hnutia Sme rodina.

28.06.2023 17:00
debata (59)
Pozrite si debatu Petra Bielika a Borisa Kollára v relácii Ide o pravdu
Video

Výzvam, aby odstúpil, z postu šéfa parlamentu, nemieni vyhovieť. “Poviem vám, aký signál by som vyslal, keby som to položil – že ustupujem nejakým kriminálnikom, gangstrom, gaunerom, ktorí sa snažia takýmto spôsobom ovplyvňovať voľby," uviedol Kollár.

Prečo sa posledné riadne rokovanie parlamentu skončilo predčasne a chaosom? Prečo hovorí o vyhlásení policajného šéfa Štefana Hamrana k šéfovi SIS Michalovi Aláčovi ako o drzosti? Čo hovorí na slová Roberta Fica, že útok na jeho osobu je vlastne útokom na šéfa SIS a generálneho prokurátora Maroša Źilinku? Aké trestné oznámenia sa chystá podať? S čím pôjde hnutie Sme rodina do volieb?

59 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Kollár #Ide o pravdu