Letanovská v Ide o pravdu: Pôjdeme do regiónov, budeme chodiť za ľuďmi a počúvať ich

Hľadali sme najlepší možný príbeh, ktorý by mohol prezentovať politiku Demokratov, vysvetľuje Andrea Letanovská, prečo je volebnou líderkou strany ona a nie Eduard Heger.

08.07.2023 12:00
debata (131)
Pozrite si debatu Petra Bielika a Andrey Letanovskej v relácii Ide o pravdu
Video

Heger bol na bilbordoch podľa nej preto, že v tom čase ho prezentovala strana ako predsedu a symbol spájania sa viacerých subjektov do jednej strany. Rozhodnutie, že bude iný líder kampane podľa Letanovskej padlo už dávno. Nehovorili sme o tom, aby to bolo prekvapenie, tvrdí.

Na kampaň sme sa pripravovali mesiace, budeme chodiť do regiónov. Zameriame sa na to, čo ľudí najviac trápi – vysoké ceny, inflácia, zlá úroveň zdravotníctva, uviedla Letanovská.

Mobilizácia do volieb musí byť mohutná, dôvod na ňu občania majú, hovorí Letanovská. „Rozprávame sa s ľuďmi a vieme, čo ich trápi, čoho sa boja – hrozba, že Slovensko nebude demokratickou a slobodnou krajinou, tým pádom aj prosperujúcou krajinou,“ povedala Letanovská v relácii Ide o pravdu.

Ako vníma mimoriadnu schôdzu parlamentu ku kauze Borisa Kollára, ktorú iniciovali? Aké sú priority novej líderky Demokratov a ako chce pretlačiť stranu do parlamentu? Prečo Andrea Letanovská hovorí, že ona a demokrati sú pripravení ísť do služby? Aké má osobné ambície?

© Autorské práva vyhradené

131 debata chyba
Viac na túto tému: #demokrati #Ide o pravdu #Andrea Letanovská #strana Demokrati