Brat priateľa vypátranej študentky: Pomôžme Soni žiť bez toho, aby si na to vôbec spomenula

Brat priateľa študentky VŠMU, ktorá zmizla v noci zo soboty na nedeľu Kristián Dufinec zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom sa poďakoval za pomoc všetkým, ktorí boli odhodlaní pomôcť.

12.09.2023 13:49 , aktualizované: 18:19

Prosí ľudí, aby sa zdržali nenávistných komentárov, konšpirácií a rôznych teórii, ktoré sa nezakladajú na pravde. „Chcem odkázať mladému dievčaťu, ktoré má celý život pred sebou, že keď sa vráti späť do reality, tak môže žiť bez toho, aby si na to vôbec spomenula. Máme na to priestor všetci,“ uzavrel.

Nezvestnú 22-ročnú študentku z Bratislavy našli v pondelok ráno na zemi pred nemocnicou v bratislavskej Petržalke. Mala údajne zranenia po celom tele vrátane rezných rán a bola v bezvedomí.

Zdroje tiež potvrdili informáciu, že bola intoxikovaná. Jej priateľ pre TV Markíza uviedol, že v pondelok mala mať promócie.

Polícia opäť žiada verejnosť o pomoc

V súvislosti s prípadom sa polície opätovne obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. „Pátrame po vodičoch motorových vozidiel vybavených kamerou s nahrávaním, ktorí viedli vozidlo v nedeľu (10. 9.) v čase od 3.00 h do 4.00 h po Štefánikovej ulici v smere od hlavnej železničnej stanice na Hodžovo námestie, prípadne v opačnom smere, tzn. v smere od Hodžovho námestia na hlavnú železničnú stanicu, a disponujú kamerovým záznamom,“ priblížil hovorca.

Vodičov vyzýva, aby polícii poskytli svoje záznamy. Políciu môžu kontaktovať prostredníctvom bezplatného čísla 158, formou súkromnej správy na sociálnej sieti, prípadne osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

Začaté bolo trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. Prípad si prevzala bratislavská krajská kriminálka.

polícia, policajná páska Čítajte viac Polícia našla študentku Soňu živú, začala trestné stíhanie pre znásilnenie

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #bezpečnosť