Podozrivého muža z vraždy exmanželky v Dojči na Záhorí našli mŕtveho

Ako obzvlášť závažný zločin vraždy rieši polícia pondelkový prípad v obci Dojč v okrese Senica, kde 40-ročnú ženu našiel bez známok života v domácnosti jej 18-ročný syn. Polícia pátrala po podozrivom 70-ročnom exmanželovi obete, toho po pátracej akcii v okolí obce našli krátko pred polnocou bez známok života. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

03.10.2023 09:50
debata

„Polícia pracovala aj s informáciou, že muž môže byť ozbrojený. Na vypátranie osoby sme nasadili viacero policajných hliadok, ktoré osobu hľadali do neskorej noci aj za pomoci dronu s termovíziou,“ uviedla.

Podozrivý bol v minulosti držiteľom zbrojného preukazu a v legálnej držbe mal aj strelnú zbraň. V roku 2017 mu skončila platnosť zbrojného preukazu, a preto zbraň zákonným spôsobom odovzdal do úschovy policajného zboru. Zbraň, ktorú pravdepodobne použil pri útoku, ako doplnila hovorkyňa, bola v jeho nelegálnej držbe. V súvislosti s rodinou polícia za posledné obdobie neeviduje žiadne podnety, ktoré by nasvedčovali domácemu násiliu.

polícia banská Bystrica, hromadná bitka, Rimavská Sobota Čítajte viac Dráma pri Senici: Muž zastrelil exmanželku, je na úteku a zrejme ozbrojený

„Policajti kriminálnej polície naďalej vyhodnocujú a analyzujú všetky informácie súvisiace s vraždou, zisťujú motív konania osoby, ako aj ďalšie okolnosti, ktoré s prípadom súvisia,“ dodala hovorkyňa.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Senica #vražda