Hádka dvoch mužov v novozámockej krčme skončila streľbou. Svedkom bolo aj osemročné dieťa

V sobotu v popoludňajších hodinách sa na Nábrežnej ulici v Nových Zámkoch odohrala dráma. Po hádke dvoch mužov v miestej krčme došlo k streľbe. Svedkom incidentu bol aj osemročný syn jedného z účastníkov streľby. O prípade informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

15.10.2023 11:15
debata (1)

V pohostinstve došlo k slovnej hádke medzi 33-ročným Martinom B. a 48-ročným Petrom H. Mladší z mužov, ktorý bol v pohostinstve so svojím synom, vytiahol pri hádke nožík. Poškodený mu ho vyrazil z ruky, následne mladší z dvojice odišiel so slovami, že sa ešte uvidia. Zakrátko sa vrátil so vzduchovou pištoľou a na Petra H. začal opakovane strieľať. Podľa lekárskej správy Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch mu spôsobil otvorené rany čela, tváre, krku i chrbta, z ktorých sa bude liečiť zhruba týždeň.

Polícia krátko po čine podozrivého zadržala a aktuálne s ním vykonáva procesné úkony. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva. V zmysle trestného zákona hrozí za trestný čin ublíženia na zdraví trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov.

polícia páska Čítajte aj Na sídlisku v Žiline našli dobodané telo muža. Podozrivého z vraždy obvinili
1 debata chyba
Viac na túto tému: #streľba #Nové Zámky