Bittó Cigániková podala žalobu na Matoviča kvôli Pente. Ja si to s ním vybavím, zdôraznila

Jana Bittó Cigániková v relácii ta3 V politike oznámila, že zažalovala lídra hnutia OĽaNO a priatelia Igora Matoviča pre jeho tvrdenia, že je lobistka Penty.

22.10.2023 15:44
debata (98)
Bittó Cigániková sa v relácii V politike rozplakala, 2022
Video

Matovič už dlhšie obviňuje stranu SaS a najmä jej šéfa Richarda Sulíka zo vzťahov s jedným z partnerov Penty Jaroslavom Haščákom. Šéfa liberálov nazval „súkromným priateľom“ Haščáka ešte v lete.

Poslankyňa SaS si to s Matovičom vybaví prostredníctvom súdov. "Nemôže jeden človek chodiť a kydať niekomu na hlavu bez akýchkoľvek dôkazov,“ povedala s tým, že žaloba má 19 strán. Poslankyňa a je presvedčená, že na súde uspeje.

„S trestnými oznámeniami nemám dobrú skúsenosť, polícia väčšinou nekoná. Preto som sa rozhodla ísť cestou žaloby,“ povedala.

Prudká hádka Kuriaka (OĽaNO) a Cigánikovej (SaS) v parlamente
Video
Jaroslav Haščák Čítajte viac Haščák odmieta, že by obsah jeho mobilu mohol byť podkladom pre trestné stíhania

Matovič zhruba týždeň pred voľbami prišiel s prepojením Sulíka na Haščáka. Tvrdí, že po ich údajnej komunikácii z roku 2020 sa začali v médiách, ktoré patria pod Haščákovo vydavateľstvo News and Media Holding, objavovať články v prospech Bittó Cigánikovej aj SaS. Bittó Cigániková toto tvrdenie v relácii V politike poprela.

Matovič tvrdí, že Haščák inštruoval Sulíka a obvinil aj Cigánikovú, pričom podľa neho mala navrhnúť zákon o zdravotných poisťovniach, ktorý mal pomôcť Pente za čo jej finančná skupina zabezpečila pozitívne články. Šéf SaS ho vtedy nazval klamárom.

Matovič a Bittó Cigániková. Čítajte viac Prostitútky so svedomím, handry a sluhovia Penty. OĽaNO a priatelia sa vadia s Bittó Cigánikovou

© Autorské práva vyhradené

98 debata chyba
Viac na túto tému: #OĽaNO #Igor Matovič #Jana Bittó Cigániková