Rodinná tragédia v Šali: Syn pobodal nožom rodičov a brata, sám vyskočil z okna

Pri tragickej udalosti na Hollého ulici v Šali prišli o život dvaja ľudia, ďalší dvaja skončili v nemocnici s bodnými poraneniami. Polícia aktuálne vykonáva obhliadku miesta činu a neodkladné procesné úkony. Rodinnú tragédiu vyšetrujú ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

27.11.2023 07:33 , aktualizované: 11:57
debata (109)

Rodinná dráma sa odohrala krátko po piatej hodine ráno v šalianskej mestskej časti Veča. Syn zaútočil nožom na svojich rodičov a brata, následne vyskočil z okna bytu.

Rodinná tragédia v Šali: Syn pobodal nožom rodičov a brata

Video

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby uviedlo, že poslalo na miesto tri záchranky na základe telefonátu na tiesňovú linku 155. Rodičia skončili s poranením hrudníka v nemocnici. Brat útočníka i samotný 23-ročný útočník svojim zraneniam podľahli.

Rodinná tragédia v Šali

Pri tragickej udalosti v bytovke v Šali prišli o život dvaja ľudia, ďalší dvaja skončili v nemocnici s bodnými poraneniami. Podľa polície išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia doposiaľ nikdy nemala problém.

Fotogaléria
Pohrebná služba odnáša telo jednej z obetí...
Pohrebná služba odnáša telo jednej z obetí...
+3Mŕtve telo medika, ktorý útočil na vlastnú...

Záchranári na mieste incidentu mužov oživovali. „Záchranári u dvoch osôb konštatovali exitus. Dve ďalšie osoby boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc s bodným poranením hrudníka,“ uviedli záchranári.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby pôvodne informovalo o piatich účastníkoch incidentu, z ktorých traja mali prísť o život.

Podľa mestskej polície v Šali išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia doposiaľ nikdy nemala problém.

Na útok v Šali reagoval aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok, ktorého správa zastihla na summite V4 v Maďarsku. Pozostalým vyjadril úprimnú sústrasť. „Na miesto činu smeruje krajský výjazd, ktorý ma bude informovať o ďalšom postupe. Polícia urobí všetko pre to, aby sa tento hrôzostrašný čin objasnil,“ napísal na Facebooku.

109 debata chyba
Viac na túto tému: #útok nožom #Šaľa #násile