Brutálna vražda v Ružinove: Žena mala vyrezané orgány. V Novom Meste zase našli dvoch mŕtvych mužov

V jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese na Prievozskej ulici našli vo štvrtok telo 48-ročnej ženy bez známok života. Krajskí kriminalisti preverovali na mieste okolnosti nálezu.

05.01.2024 11:02 , aktualizované: 15:35
debata (58)

Podľa informácií portálu noviny.sk, bolo telo rozrezané a zohavené. Na zemi ležalo vedro s jej orgánmi a srdce ženy bolo vyrezané vedľa nej. Mala tiež rozrezané ľavé líce, hrudník aj stehno. Vrah prikryl telo dekou, na ktorej ležal britský pas. Podľa informácií z portálu išlo o ženu slovenského pôvodu.

polícia páska Čítajte aj V Bratislave našli v jednom z bytov mŕtvu ženu. Na mieste sú kriminalisti

Žena menom Patrícia bola podľa susedov milá a ochotná vždy pomôcť, avšak v domácnosti úradoval alkohol. Jej partner bol často agresívny a vyhrážal sa jej. Priateľ zavraždenej Patrície neskôr poslal svojej príbuznej SMS správu, že sa chce zabiť. Tá zalarmovala políciu. Hliadka po príchode do bytu našla telo ženy v hrôzostrašnom stave, informuje portál noviny.sk.

Polícia bratislavskej krajskej kriminálky intenzívne vyšetruje závažný trestný čin. V tejto súvislosti začali trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy. Polícia v priebehu dnešného popoludnia zadržala osobu dôvodne podozrivú z trestného činu.

Kriminalisti pátrali po partnerovi zavraždenej. Ide o 47-ročného Jozefa Hanuska z Bratislavy, ktorý je kuchárom. Ako informuje portál tvnoviny.sk, na svojej webstránke ponúka varenie u niekoho doma, ale aj na rôznych podujatiach. Predstavuje sa ako Kuchár Jožko.

Polícia opäť zasahovala: V ďalšom byte našla dvoch mŕtvych

Polícia a záchranári v piatok popoludní zasahovali aj na Ovručskej ulici v bratislavskom Novom Meste. Privolali ich tam na základe oznámenia o mŕtvej osobe.

Polícia na Ovručskej
Video

Podľa výpovede suseda tam bývala žena, ktorá sa spájala s asociálnymi ľuďmi a popíjali alkohol. Nebývali tam dlhodobo, ale chodievali tam občasne. Zápach zanedbaného bytu pociťovali roky.

Výpoveď suseda na Ovručskej ulici
Video
Policajti na mieste zistili, že byte sa nachádzali dvaja muži bez známok života a žena v zlom zdravotnom stave, 5. januára 2024.

„Policajti na mieste zistili, že byte sa nachádzali dvaja muži bez známok života a žena v zlom zdravotnom stave,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. Dodal, že obhliadajúci lekár nariadil pitvu, ktorá má určiť presnú príčinu smrti. „Prípadom sa policajti naďalej zaoberajú,“ uviedol Szeiff.

Polícia a záchranári zasahovali na Ovručskej...
Polícia a záchranári zasahovali na Ovručskej...
+1Polícia a záchranári zasahovali na Ovručskej...

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Martin Balko doplnil, že ženu, ktorú v byte našli s poranením končatín, previezli záchranári do nemocnice.

Na prípad upozornila TV Joj. Políciu mali podľa jej informácií zavolať susedia, pretože z bytu cítili zápach.

Zásah polície na Ovručskej
Video
58 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Slovensko #polícia #vražda #úmrtie #polícia SR #polícia pátra