Začali sa jarné prázdniny. Ako prví ich budú mať žiaci na strednom Slovensku

Týždenné jarné prázdniny si ako prví v školskom roku 2023/2024 užijú žiaci základných a stredných škôl na strednom Slovensku. Voľno od pondelka do piatka 23. februára absolvujú žiaci z Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja.

19.02.2024 07:51
Lavica / Škola / Trieda / Učiteľ / Foto: ,
debata

Týždeň voľna je už tradične rozdelený podľa krajov na tri termíny. Žiaci zo stredného Slovenska sa k vyučovaniu opäť vrátia v pondelok 26. februára.

Nasledovať bude voľno pre deti z Košického a Prešovského kraja od 26. februára do 1. marca. Ako poslední si užijú voľno počas jarných prázdnin žiaci z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja v termíne od 4. do 8. marca.

Odborníčka na školstvo Soňa Hanzlovičová: V školstve treba zlepšiť komunikáciu na všetkých úrovniach
Video
Zdroj: TV Pravda

Predposledným voľnom pre školákov pred letnými prázdninami budú veľkonočné prázdniny. Školáci budú od školy oddychovať od 28. marca do 2. apríla. Do školských lavíc sa vrátia v stredu 3. apríla.

Odmenou za celoročné úsilie budú pre školákov dva mesiace voľna v lete. Od školských povinností si oddýchnu od 1. júla do 30. augusta. Školský rok 2024/2025 sa začne v pondelok 2. septembra.

deti, elektronika, smartfón, technológie Čítajte viac Smartfóny na vyučovaní - pomocník či hrozba? Školský poriadok je podľa učiteľov prikrátky, Drucker avizoval zmeny
debata chyba
Viac na túto tému: #žiaci #jarné prázdniny