Dva útoky nožmi na Námestiach SNP: Hádka medzi mužmi i žena útočiaca na manžela z kolobežky

Polícia začala trestné stíhanie pre útok nožom na Námestí SNP v Bratislave. Ten mal byť dôsledkom slovného konfliktu medzi dvomi mužmi. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

15.03.2024 10:12
debata (2)

„Podľa doposiaľ zistených informácií slovný konflikt medzi dvoma mužmi vyústil až do napadnutia nožom. Policajným hliadkam sa krátko po incidente podarilo podozrivého muža zadržať,“ uviedla hovorkyňa s tým, že 32-ročného muža, ktorý bodol poškodeného v oblasti hrudníka, vypátrali v chatkovej oblasti v Petržalke.

Polícia následne začala trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom výtržníctva.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine obvinil 32-ročnú ženu zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a za prečin výtržníctva. Žena na Námestí SNP v Sučanoch v okrese Martin zaútočila na svojho manžela a jeho súčasnú priateľku.

„Prišla za nimi na elektrickej kolobežke, z tejto zišla a bez slova sa zahnala prineseným kuchynským nožom, pričom zasiahla 38-ročnú ženu do oblasti hlavy, čím jej spôsobila reznú ranu,“ informovala o incidente hovorkyňa žilinskej polície Zuzana Šefčíková. Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvinenej.

Vodič - trhač rámp. Nepustila ho, tak jej ukázal...
Video
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #útok nožom #Námestie SNP