Veľká policajná akcia v objekte ministerstva vnútra v Žiline

V Žiline v objekte ministerstva vnútra zasahujú policajti. Ráno zamierili na oddelenie dopravnej polície. Prišli približne v 20 autách.

26.03.2024 09:50 , aktualizované: 12:40
debata (3)

Prípadom sa podľa TV JOJ zaoberá Úrad inšpekčnej služby.

Televízia dodala, že zadržali štyroch policajných príslušníkov vrátane jedného funkcionára. Dôvodom má byť podozrenie zo zneužitia právomocí verejného činiteľa a korupčnej trestnej činnosti.

Na mieste pokračujú procesné úkony, prehliadky kancelárií a služobných aj súkromných automobilov. Obvinený zatiaľ nebol nikto. Na miesto prišiel aj právny zástupca jedného z policajtov.

„Úrad inšpekčnej služby potvrdzuje, že v skorých ranných hodinách došlo v objekte MV SR v Žiline k zadržaniu štyroch príslušníkov Policajného zboru,“ uviedol rezort vnútra. Dodal, že vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nebudú nateraz poskytovať žiadne bližšie informácie.

Akcia Mamonár: NAKA zasahovala u colníkov vo Veľkom Mederi (archívne video)
Video
Polícia / NAKA / Kukláč / Čítajte viac NAKA zasahovala v Humennom, jednu osobu obvinili z terorizmu a extrémizmu polícia, NAKA, mimoriadne1, mim1 Čítajte viac NAKA v rámci akcie Nájomca 2, zameranej na drogy, zadržala 16 osôb, obvinila 13 NAKA / Špeciálne policajné jednotky / Komando / Čítajte viac NAKA ozbrojená samopalmi zasahovala v centre Bratislavy, doprava bola paralyzovaná
3 debata chyba
Viac na túto tému: #ministerstvo vnútra #NAKA