Na povianočné výpredaje do New Yorku. Je to lacnejšie

- inzercia - Dámy… nepriniesol vám Ježiško kabát alebo kabelku, po ktorých ste tak túžili, i keď ste to priateľovi naznačovali pri každej možnej príležitosti? A páni… nadelil vám Ježiško opäť balík ponožiek, rukavice a šály namiesto očakávaných najnovších modelov MP3 prehrávačov, mobilov a ďalších vychytávok?

10.01.2011 08:09
debata

Klasika! Tak to asi dopadlo v mnohých domácnostiach… aj u nás ;-)

Nevešajte hlavu. Výpredaje sú všade v plnom prúde, tak prečo nespojiť príjemné s užitočným a nezaletieť niekam na nákupy?

Už minulý rok som sa presvedčila, že najideálnejšie miesto je New York. Veci, po ktorých u nás len túžobne pokukujete a nemôžete si ich dovoliť, tu stoja polovicu. Navyše sa sem dostanete za pár hodín.

Ja som si minulý rok vyrazila s tým, že si len prezriem mesto a nakúpim pár drobností. Z obhliadky mesta bolo absolútne nákupné šialenstvo. Takmer som nezavrela kufor, ospravedlnenie nadváhy som si musela na letisku vyhádať a do lietadla som dobehla na poslednú chvíľu. Ešte že som si v KLM priplatila za priestrannejšiu sedačku Economy Comfort. Natiahla som unavené nohy a prespala celú cestu až do Amsterdamu.

Tento rok vyrážame aj s priateľom. Priateľ síce na nákupy až tak veľmi nie je, ale teší sa na elektroniku, ktorá býva tiež v akcii. Navyše, po všetkom tom predvianočnom strese a nervoch to bude príjemný relax aj s trochou romantiky. Letenku sa nám podarilo zohnať za super cenu – s KLM za 455 eur. Hotel sme si zarezervovali tiež na stránkach klm.sk, takže úplne bez starostí. Odlietame v piatok a ja sa už nemôžem dočkať. A čo vy? Neskúsite to tiež?

debata chyba