Akčný slovenský film z dielne Karola Vosátka

- inzercia - V rekordne krátkom čase a v úplnom utajení prebehlo natáčanie nového filmu s názvom City Agent.

12.04.2011 10:24
City Agent
debata

Takmer rok sa pripravoval scenár, jeho prvá verzia uzrela svetlo sveta v júni, paralelne prebiehali castingy na hlavné postavy a produkčná príprava. Samotné nakrúcanie bolo odštartované 2.10.2010 a posledný filmovací deň pripadol na 24.3.2011. Na­táčanie prebiehalo prevažne v Bratislave. Pri natáčaní nechýbali rýchle autá, náročné kaskadérske scény vo výškach, dokonca scény s helikoptérou pri západe slnka a samozrejme krásne ženy.

Na nakrúcaní sa podieľalo 50 členov štábu, v príbehu účinkovali dve hlavné postavy a päťdesiatčlenný komparz. Nakrúcalo sa pomocou novej technológie – na digitálny fotoaparát, čo je najnovšia technika, využívaná najmä pri výrobe amerických seriálov. Momentálne sa film strihá, ale nedočkaví slovenskí diváci môžu už o týždeň vidieť prvý teaser na internete (www.cityagent.sk).

City Agent je súčasný príbeh o agentovi, ktorý musí prekonávať rôzne prekážky v uliciach Bratislavy, aby splnil svoju misiu. V hlavnej mužskej úlohe sa predstaví čerstvý držiteľ diváckej ceny OTO - Ján Koleník. Podľa režiséra Karola Vosátka bola jeho voľba hlavného predstaviteľa agenta jednoduchá, pretože podľa jeho slov je Ján Koleník na úlohy tohto typu priam stvorený. V hlavnej ženskej úlohe uvidíme mladučkú študentku herectva Barboru Žileckú.

Autorom scenára je Paľo Janík ml.

Režisérom filmu je známy televízny a divadelný režisér Karol Vosátko, ktorý sa podieľal na reláciách SOS, Mafstory, Deka a desiatkach ďalších projektov pre televíziu.

debata chyba