AXA Group, spoľahlivý partner pre život.

- inzercia - Každý deň je plný nečakaných udalostí. Čo ak sa váš život náhle od základov zmení? Vtedy je príjemné mať po svojom boku spoľahlivého partnera so schopnosťou posilniť svoju pozíciu na svetovom trhu aj počas bezprecedentnej hospodárskej krízy. Partnera, ktorého služby využíva 90 miliónov klientov vo viac ako 60 krajinách sveta. Finančný dom s viac ako 200 tisíc zamestnancami. Partnera, na ktorého sa môžete s dôverou obrátiť a služba klientovi je preň viac ako štandard. AXA Group.

03.05.2011 13:23
Logo AXA
debata

Stabilita aj v ťažkých časoch
AXA Group, jedna z najväčších svetových finančných skupín, prešla krízou bez straty kredibility. V roku 2008, keď sa jej konkurenti rúcali, dosiahla AXA Group čistý zisk takmer 1 mld. eur. Stala sa dobrým príkladom toho, že efektívne riadenie rizík a premyslená dlhodobá stratégia sa v oblasti finančného zabezpečenia naozaj oplatí. V nastavenom trende AXA pokračuje a za minulý rok vykázala čistý zisk vo výške 2,7 miliárd eur. Celkové príjmy tak dosiahli takmer 91 miliárd eur. O stabilite a sile skupiny svedčí aj fakt, že svetová finančná skupina AXA rozšírila svoje portfólio o ponuku bankových produktov a služieb prostredníctvom AXA Bank. Na Slovensku ponúka atraktívny sporiaci účet so zaujímavou úrokovou sadzbou 1,5% p.a. a vernostným bonusom 0,35 %.

Chránime to najcennejšie
Chcete sa poistiť, sporiť alebo investovať? Každého klienta AXA posudzuje individuálne a navrhne poistenie presne na mieru. So životným poistením od AXA si môžete byť istí v každej situácii. Zo širokej ponuky si vyberiete poistný program plne vyhovujúci vašim potrebám. Zároveň bude čo najlepšie chrániť tých, ktorých budúcnosť vám leží na srdci.
So skupinou AXA chránite tiež svoj dom, byt alebo veci v domácnosti proti škodám a nepredvídateľným udalostiam. Na tie je človek krátky. Poskytne vám prostriedky na to, aby váš domov bol po nepríjemnej udalosti opäť ako predtým.
S povinným zmluvným poistením a havarijným poistením od AXA máte istotu, že ak už aj dôjde k nehode, krádeži, živelnej udalosti alebo vandalizmu, získate náhradu škody na svojom aute rýchlo a bez zbytočnej administratívy.

Spokojná jeseň života
Slováci sa už naučili šetriť si na dôchodok. Túžia po spokojnej jeseni života. Uvedomujú si totiž zhoršovanie štátneho dôchodkého systému. Výsledky medzinárodného prieskumu AXA Retirement Scope 2010 naznačujú, že viac než polovica pracujúcich si na dôchodok aktívne šetrí. Pre sporenie sa rozhodli priemerne v 34. roku života. Tretina zamestnaných uvažuje, že sa na dôchodok začne pripravovať vo veku 52 rokov. Ak sa rozhodnete zveriť časť prostriedkov niektorému z dôchodkových fondov druhého alebo tretieho piliera dôchodkového sporenia, získate lepšiu kontrolu nad svojimi úsporami.

Ľudskosť a podpora
AXA myslí aj na tých, ktorí pomoc najviac potrebujú. Preto investuje svoj čas, energiu a prostriedky do dobročinných projektov. Zamestnanci sa tiež aktívne zapájajú a prispievajú buď finančne alebo prostredníctvom dobrovoľníckej práce. Na Slovensku AXA zakladá AXA Fond zameraný na pomoc talentovaným mladým ľuďom so zlým sociálnym zázemím. Vyspelosť finančného partnera tak podčiarkuje fakt, že jeho primárnym záujmom nie je len generovať zisk, ale tiež ľudskosť a snaha o trvalo udržateľný rozvoj.

AXA Group
- čistý ročný zisk v roku 2010 vo výške 2,7 miliárd eur,
- viac ako 90 miliónov klientov,
- pôsobenie vo viac ako 60 krajinách,
- komplexné portfólio služieb životného a neživotného poistenia,
- dôchodkové sporenie,
- bankové služby a podielové fondy.

Viac informácií na tejto stránke

debata chyba