Bavilo by vás hrať a čakať na svoju výhru viac ako týždeň?

- inzercia - Kto stávkuje, chce vyhrať. A kto vyhráva, chce svoje peniaze. Výherca s FORTUNOU má istotu, že mu jeho peniaze budú vyplatené už na druhý deň.

23.05.2011 08:08
Fortuna
debata

Hráčom registrovaným vo Fortuna Klube Plus a stávkujúcim cez ifortuna.sk, pripisujeme výhru na ich konto ešte skôr – prostredníctvom nášho on-line systému.

Bavilo by vás hrať a čakať na svoju výhru aj viac ako týždeň? Vo FORTUNE vieme, že keď ide o peniaze, hrá rolu istota a rýchlosť. Všetky finančné operácie vo FORTUNE sú v súlade so štandardom, na ktorý sú naši klienti zvyknutí z oblasti bankovníctva. V prípade akýchkoľvek problémov technických či komunikačných, nemusíte zažívať žiadnu neistotu, pretože nestávkujete s “internetovkou”, ktorá má svoje sídlo kdesi na Cypre, nikdy jej nevidíte do očí a kontaktovať ju môžete jedine cez zákaznícke centrum. V prípade FORTUNY môžete vždy využiť aj priamy kontakt na pobočke. Možnosť priameho riešenia je veľkou výhodou oproti stávkovým kanceláriám, ktoré nemajú sídlo v Slovenskej republike.

Kto rýchlo dáva, dvakrát dáva. Pokiaľ je vám výhra vyplatená rýchlo, možnosť okamžite disponovať s peniazmi je pre vás veľkou výhodou. A možno ich použijete aj na ďalšie stávky a ďalšiu zábavu s FORTUNOU.

Viac info na tejto stránke

Fortuna
debata chyba