Malí a strední podnikatelia profitujú z rastu ekonomiky

- inzercia - Oživovanie ekonomiky a lepšie vyhliadky do budúcnosti zvyšujú ochotu podnikov investovať do rozširovania kapacít. Dokonca ani firmy, ktoré na investície nemajú dostatočné množstvo voľných finančných prostriedkov, nezaostávajú. Vhodné možnosti ich investičných zámerov prinášajú banky. Firmám pomáhajú financovať aj ich prevádzkové potreby, nákupy zásob alebo poskytujú úvery na krytie pohľadávok.

07.06.2011 08:06
V banke
debata

Kľúčovým faktorom úspechu je častokrát rýchlosť, akou je firma schopná reagovať na požiadavky trhu a meniace sa podnikateľské prostredie. Rýchle úvery do 3 miliónov eur, ktoré môžu malí a strední podnikatelia získať už do piatich dní teraz ponúka Slovenská sporiteľňa. Najväčšia slovenská banka zároveň pristúpila k zjednodušeniu požadovaných podkladov k žiadosti o financovanie. Navyše, firmy môžu mať peniaze na účte nie len rýchlo, ale aj s výhodnou úrokovou sadzbou.

Slovenská sporiteľňa okrem rýchlych úverov ponúka malým a stredným firmám aj ďalšie špecializované produkty akými sú Úvery zabezpečené rýchlou zárukou Slovenskej záručnej a rozvojovej banky, bankové záruky, akreditívy, projektové financovanie. Vybrané typy úverových produktov môžu klienti získať s 50% zľavou zo spracovateľského poplatku a zároveň im banka pribalí podnikateľský účet s rovnakou zľavou za vedenie účtu na pol roka. Veľmi zaujímavým pre firmy je aj know-how banky v oblasti produktov úrokového a komoditného hedgingu či analýzy poistných rizík.

Keďže potreby malých a stredných podnikateľov sú rôzne, banka dokáže svoju ponuku prispôsobiť každému klientovi na mieru. Tímy odborníkov na firemné financovanie sú podnikateľom k dispozícií v 18 firemných centrách vo všetkých regiónoch na Slovensku.

Viac informácií tu

debata chyba