Staňte sa s Canonom profesionálnym fotografom zvierat

- inzercia - Je vašou vášňou fotografovanie? Príďte si vyskúšať foto/video produkty s akými fotia profíci a zapojte svoje fotografie do súťaže o atraktívne ceny! Už v sobotu 18. júna sa v bratislavskej Zoo uskutoční 2. ročník úspešného podujatia CANON ZOO_M 2011 – Zaostrené na zvieratá.

13.06.2011 08:20
Cannon - zaostrené na zvieratá
Zaostrené na zvieratá
debata

Fotografovanie zvierat s profesionálnou a poloprofesionálnou technikou si teraz môže vyskúšať naozaj každý. Sami alebo za asistencie profesionálov a technikov z praxe, zažijete ako sa fotí špičkovými zrkadlovkami, či sníma videokamerami vo full HD. „Minulý ročník hodnotíme ako veľmi úspešný. Súťažilo vyše 150 ľudí a vzniklo množstvo nádherných fotografií. Pozývame všetkých, aby prišli a zúčastnili sa tohto skvelého podujatia aj tento rok“ vyzýva marketingová koordinátorka spoločnosti CANON Dagmar Kočišková.

Zaregistrujte sa vopred na www.mycanon.sk, príďte do bratislavskej ZOO s vlastnou pamäťovou kartou a môžete súťažiť o skvelé ceny. Vychutnajte si fotenie s profi zariadeniami, ktoré vám budú k dispozícii od 10:00 do 15:00 na troch stanovištiach – pri pavilóne so zebrami a žirafami a v blízkosti pavilónov s nosorožcami a plameniakmi. Exotické zvieratá môžete fotiť ako len chcete, fantázii sa totiž medze nekladú ani teraz. Stačí si len pomyslieť vyletí vtáčik a zachytiť moment, ktorý sa páči práve vám. Vyhrávajú najkrajšie a najzaujímavejšie fotografie a možno práve tá vaša bude medzi nimi.

Cannon - zebra

Všetky potrebné tipy a triky vám prezradia profesionálni fotografi, ktorí budú zároveň porotcami v súťaži o najlepšie foto úlovky. Okrem prednášok ľudí z praxe je pre vás pripravený bohatý sprievodný program, samozrejme aj pre tých najmenších. Na každé dieťa čaká Canon darček a veľa zaujímavých a zábavných aktivít.

Viac informácií o CANON ZOO_M 2011 nájdete na www.mycanon.sk

Cannon - plameniak
debata chyba