Last minute pre dobré bývanie

- inzercia - Získať peniaze na bývanie je teraz obzvlášť výhodné. Svoj podiel na tom majú zatiaľ pomerne nízke úrokové sadzby a výhodné ceny nehnuteľností. Kto chce bývať vo vlastnom, nemal by váhať. Kúpiť dom či byt sa dá rýchlo a jednoducho aj bez vlastných peňazí. Teraz navyše s množstvom výhod, ktoré ponúkajú bratislavskí developeri.

09.11.2011 08:28
rezidencia Grunty
Realitná spoločnosť SLSP
debata

Ak hľadáte kvalitný byt za dobrú cenu v Bratislave, nájdete ho v katalógu Rezidencie Grunty. Novostavba vyrástla v mestskej časti Karlova Ves nad bratislavským Líščím údolím a tvorí ju päť mestských víl a štyri bytové domy. Dispozičné riešenia bytov s nádhernými terasami, použité materiály a technológie zodpovedajú najnovším trendom bývania. Nadštandardné podmienky na bývanie umocňuje samotná výhodná lokalita na skok od centra ako aj vybudovaná mestská infraštruktúra.

Spojením výnimočného rezidenčného projektu a financovania kúpy bytu na Starých Gruntoch prostredníctvom Slovenskej sporiteľne vznikla neopakovateľná príležitosť využiť množstvo ďalších výhod:

  • preplatenie nákladov na zriadenie záložného práva,
  • úplné odpustenie poplatku za spracovanie úveru,
  • historicky najnižšiu úrokovú sadzbu 3,5 % ročne poskytovanú špeciálne pre tento projekt, alebo
  • limitovanú trhovú novinku Úver na bývanie s doživotne garantovanou splátkou,
  • aktuálne novú akciovú cenu vybraných bytov.

„V súčasnosti je o tieto byty zvýšený záujem,“ uviedla JUDr. Zdenka Polednáková, zástupkyňa developera Realitnej spoločnosti Slovenskej sporiteľne. „Ľudia hľadajú pekné byty, porovnávajú rôzne projekty, zvažujú ponuky, preferencie a tiež vhodné príležitosti na investovanie. Je to prirodzené. Teší nás, že napokon uprednostnia náš projekt, ktorý je nielen dostupný z hľadiska pomeru ceny a kvality, ale je aj výhodne situovaný, čo je v Bratislave nesporne veľká výhoda.“

Na financovanie takejto investície sú určené úvery na bývanie bez ručiteľov, zabezpečené nehnuteľnosťou, ktoré sa poskytujú aj vo výške celkovej hodnoty kupovanej nehnuteľnosti. Poskytujú sa s dlhou lehotou splatnosti a v porovnaní s iným úvermi majú najnižšie úrokové sadzby. Navyše mladí do veku 35 rokov, ktorí spĺňajú zákonom stanovené podmienky, ich môžu získať s úrokom zníženým o príspevok štátu aj banky, v ktorej úver čerpajú ako Hypotekárny úver pre mladých. V Slovenskej sporiteľni je možné splácať úvery tridsať rokov, preto mesačné úverové splátky môžu byť pomerne nízke, pričom požičané peniaze je možné predčasne splatiť aj bez poplatku.

debata chyba