Za rakovinu často môže lenivosť!

- inzercia - Vedci nedávno prišli s ťažko uveriteľným záverom – ročne na celom svete zomrie 5,3 milióna ľudí iba preto, že sú leniví!

17.09.2012 08:23
Lenivosť
Za rakovinu často môže lenivosť
debata

Tieto dáta boli zverejnené britskou televíznou stanicou BBC. Vďaka nezdravému životnému štýlu títo ľudia veľmi často vážne ochorejú napríklad cukrovkou, kardiovaskulárnymi chorobami alebo obávanou rakovinou.

Pohyb a zdravá strava
Pre naše zdravie je veľmi dôležitý pohyb, zdravá strava a čo najmenej stresu. Podľa skúseností odborníkov sú chronickí lenivci majstrami výhovoriek, prečo sa nedvíhať z ich obľúbeného gauča. Pritom by im stačilo len približne 3 hodiny týždenne pracovať na záhradke, jazdiť na bicykli alebo rýchlou chôdzou dôjsť do práce. Predišli by tak mnohým ochoreniam.

Leniví aj v kuchyni
Leniví ľudia sa obvykle aj zle stravujú. Nebaví ich stáť pri sporáku a preto s obľubou konzumujú polotovary, údeniny alebo smažené pokrmy, ktoré sú pripravené bez väčšej námahy. Nadmerná spotreba prepáleného tuku a polotovarov s konzervačnými látkami i u nich napokon spôsobuje ochorenia, ako sú nádorové ochorenia hrubého čreva, infarkt alebo zanesenie ciev.

Rakovina – choroba z lenivosti a nadbytku?
Odborníci sa zhodujú, že s nadbytkom prevažne nezdravého jedla, alkoholu, fajčenia, stresu a pohodlného života súvisí takisto čoraz častejší výskyt rakoviny. Vyššie riziko ochorenia napokon zaznamenávajú u ľudí nad 50 rokov.
Imunitný systém predovšetkým starších ľudí sa už zvyčajne nevie bez problémov vyrovnať s dlhodobým pôsobením vyššie uvedených negatívnych faktorov a dôjde k jeho zlyhaniu. Pre chorých následne začína dlhá a bolestivá cesta k uzdraveniu.

Za všetkým hľadaj imunitu
Dnes sa vedci zhodujú, že spoločným menovateľom tejto zákernej choroby je i znížená protinádorová imunita, ktorá umožní patogénnym bunkám nekontrolovateľné bujnenie – vznik rakoviny. Kým je imunitní systém človeka silný a v poriadku, postará sa sám o narušené bunky, ktoré včas a bez následku zlikviduje. Keď však imunitu oslabíme napríklad dlhodobým stresom, nesprávnou životosprávou alebo iným vonkajším vplyvom, môže bohužiaľ dôjsť k ochoreniu.

Ovosan – nádej pre chorých
Ovosan je výživový doplnok určený pre prirodzené posilnenie imunity alebo ako podporný preparát v boji s rakovinou. Predstavuje veľkú nádej v boji s onkologickými ochoreniami a recidívami nádorových chorôb.
Jedná sa o prírodný prípravok obsahujúci zmes biologicky aktívnych fosfolipidov BAF®. Prirodzenou cestou naštartuje imunitný systém pacienta, ktorý vyhľadá narušené bunky, zničí ich a postihnutým miestam pomôže v ich regenerácii. Ovosan nie je návykový a nemá žiadne vedľajšie účinky.
Ako jednu z účinných látok prípravok využíva biologicky aktívny fosfolipid PNAE. Už v roku 1982 bol v Československej akadémii vied zahájený výskum nádejnej substancie z kuracích embryí. Výsledkom mnohoročného výskumu vedcov bol patent ether-fosfolipidu PNAE s protinádorovým a preventívnym účinkom. Ovosan posilňuje šance nemocného v boji s rakovinou.

Viacej na www.ovosan.sk

debata chyba