Od ZSE Energia budeme odoberať aj plyn

- inzercia - S pani Bangovou, konateľkou spoločnosti Europlac, sme sa rozprávali o význame šetrenia energií a opýtali sme sa jej aj na dlhoročného dodávateľa.

16.10.2012 08:17
ZSE - vozík
debata

Pre mnohých koncových zákazníkov môže byť spoločnosť Europlac neznámou. Čo je základom výrobného programu spoločnosti a ako sa jej podarilo presadiť na európskom trhu?
Výrobná spoločnosť Europlac pôsobí na Slovensku už od roku 1994. Vyrábame vysokokvalitné doskové materiály dyhované vzácnou drevinou, kde si môže zákazník vybrať až z 50 rôznych drevín. Sústreďujeme sa najmä na dodávky pre nábytkársku výrobu a zariadenia interiérov. Na európskych trhoch sa presadzujeme predovšetkým vysokou kvalitou pri krátkych dodacích lehotách, širokou ponukou výrobkov a vynikajúcim zákazníckym servisom. Vďaka tomu dokážeme naše výrobky exportovať do Nemecka, Rakúska, Švajčiarska, ale presadzujeme sa aj v severských krajinách, či na Balkáne.

Aké miesto má v histórii vašej značky spoločnosť ZSE Energia a ako ste spokojní s dodávkou elektriny od tohto dodávateľa?
Spoločnosť ZSE bola od začiatku našim hlavným dodávateľom, keďže v období začiatku nášho pôsobenia iná možnosť ani nebola. Avšak počas celého obdobia sa ZSE vykryštalizovala na seriózneho partnera, ktorý nás presvedčil o svojich kvalitách, kvalitnými službami a servisom.

Počas dlhoročnej praxe ste určite neraz natrafili na ponuky rôznych dodávateľov energií. Aj napriek tomu ste zostali verným zákazníkom ZSE Energia. Prečo je pre vás toto partnerstvo dôležité?
Dostávame ponuky aj od iných dodávateľov energie, avšak za posledných 10 rokov sme boli so službami a servisom ZSE Energia veľmi spokojní, takže sme nemali dôvod meniť dodávateľa elektriny. Práve naopak meníme dodávateľa zemného plynu. Od 1. 1. 2013 budeme teda od ZSE Energia odoberať aj zemný plyn. Združenie dodávok oboch komodít od jedného dodávateľa považujeme za rozumný a úsporný krok vpred.

Ako ste spokojní so službami a klientskym servisom od ZSE Energia? Čo vám vyhovuje a čo by ste im naopak odporučili zlepšiť?
V oblasti služieb a servisu nemáme momentálne žiadne výhrady. Pri potrebe riešenia problémov sú nám pracovníci ZSE Energia vždy k dispozícii a ochotní pomôcť.

www.zse-energia.sk

ZSE - práca
debata chyba