Bývanie, o ktorom už nemusíte iba snívať

- inzercia - Ak riešite bývanie, nenechajte nič na náhodu. Vyberte si to najlepšie pre vás a vaše deti. Tu je päť dôvodov, prečo je ideálnym miestom pre váš život.

21.11.2012 07:55
Grunty
Rezidencia Grunty
debata
  • Bývanie na dobrej adrese. Líščie údolie v Karlovej Vsi a vyznačuje unikátnou kombináciou mestského štýlu s pokojným prostredím plným zelene a výhľadom na Bratislavu, lužné lesy a na Rakúsko. Neďaleká botanická a zoologická záhrada, Sitinský les a turistické chodníky vedúce od Karloveského ramena do Devína sú ideálnou príležitosťou na príjemný únik od ruchu veľkomesta.
  • Pôsobivé architektonické riešenie. Mestské vily sú efektne vsadené do svahovitého terénu s vyhľadávanou juhozápadnou orientáciou. Dominantným architektonickým prvkom sú terasy poskytujúce nový rozmer pre využitie voľného času. Dispozičné riešenie bytov, použité materiály a technológie zodpovedajú najnovším trendom bývania v budúcnosti.
  • Bezpečie a pohodlné parkovanie. Garážové státia v podzemí ako aj miesta na parkovanie priamo pri domoch ocenia tí, ktorí poznajú problémy s parkovaním v Bratislave. Celý obytný komplex je riešený ako chránené kondomínium s kontrolovaným vstupom. Rozľahlý pozemok tak ponúka obyvateľom príjemné súkromie a deťom bezpečný priestor na vybudovanom detskom ihrisku.
  • Relax aj práca na jednom mieste. Spojiť bývanie a podnikanie má množstvo výhod najmä v dobe šetrenia. Ocenia to najmä podnikatelia, ktorí majú možnosť rozbehnúť svoj biznis priamo v obchodných priestoroch dostupných z hlavnej ulice Staré Grunty s dostatkom parkovacích miest.
  • Odlišnosť nie čisto náhodná. Bývanie v Rezidencii Grunty sa líši od iných predovšetkým jeho dostupnosťou a to najmä vďaka jedinečnému modelu financovania kúpy bytu prostredníctvom úveru od Slovenskej sporiteľne. Vďaka profesionálnemu zázemiu a silnej značke získate tiež individuálne poradenstvo a maximálnu podporu a bezpečie pri prevode nehnuteľnosti do osobného vlastníctva.

+ Len do konca tohto roka máte navyše neopakovateľnú príležitosť získať úver na bývanie s historicky najnižšou úrokovou sadzbou len 3,5% ročne a vybrať si z ponuky byty za nové akciové ceny.

Viac na www.grunty.sk, alebo www.slsp.sk/uver-na-byvanie

Investorom a developerom projektu Rezidencia Grunty – Líščie údolie je Realitná spoločnosť Slovenskej sporiteľne, a. s., ktorá je súčasťou rakúskej finančnej skupiny Erste Bank. Autorom projektu je Ing. Arch. Dušan Dinaj a projekt bol skolaudovaný v apríli 2010.
Dostupnosť: linka MHD 139, alebo autom z D1 cez Mlynskú dolinu, resp. z Karlovej Vsi pri poliklinike vpravo, GPS: LON 17°03´47´´E ;  LAT 48°09´27´´ N

debata chyba