Nový trend – fotoaparát s internetom

- inzercia - Vďaka najmodernejším technológiám je možné pripojiť do internetu už aj fotoaparát. Tento nový trend ponúka používateľom doteraz netušené možnosti.

03.12.2012 08:16
Galaxy Camera
Galaxy Camera
debata

Internet sa stal súčasťou našich životov. Pripojiť do neho sa dá takmer všade, či už z počítača, mobilného telefónu, alebo dokonca televízora. Spoločnosť Samsung však predstavuje Galaxy Cameru, fotoaparát] ktorý sa dá pripojiť do internetu a má mnoho iných pokrokových funkcií.

Galaxy Cameru] je možné pripojiť do internetu prostredníctvom Wi-Fi a 3G siete. Vo fotoaparáte je totiž šachta na SIM kartu. Fotoaparát teda môže byť pripojený do internetu aj na miestach, kde Wi-Fi nie je k dispozícii. Ak sa pýtate, načo je internet vo fotoaparáte, odpoveď je jednoduchá. Na zdieľanie. Snímky totiž môžete uložiť na internet ihneď po ich nafotení a podeliť sa tak o vaše zážitky so známymi. Fotoaparát je navyše vybavený funkciou Automatické ukladanie na cloud server, ktorá dokáže zálohovať vaše snímky okamžite po zhotovení. Už si tak nemusíte robiť starosti s prácnym preukladaním snímok na rôzne pamäťové zariadenia.

Galaxy Camera
Galaxy Camera Galaxy Camera

Galaxy Camera Fotoaparát je navrhnutý tak, aby sa ovládal jednoducho a intuitívne. Navyše je vybavený rozmanitou škálou režimov. Perfektné fotografie urobíte presne podľa vašich predstáv. K dispozícií máte napríklad režim Sýte farby, vďaka ktorému budú vaše snímky perfektné, aj keď ich odfotíte proti slnečnému svetlu. Režim Svetelná stopa zas dokáže nastaviť rýchlosť uzávierky pre dokonalé fotografovanie osvetlených bodov v tme. Zaujímavosťou je režim Vodopád, ktorý zachytí prúdenie vody tak, ako nikdy pred tým.

Fotografie je možné okamžite upraviť k úplnej dokonalosti priamo vo fotoaparáte. Na výber je veľké množstvo funkcií určených na úpravu snímok. S programom Editor videozáznamov je navyše možné upraviť aj videá ktoré nahráte. O kvalitné zobrazenie a presnú prácu s vašimi snímkami sa postará dotykový HD Super Clear Touch Display, s úctyhodnou uhlopriečkou 12,12 centimetrov.

Galaxy Camera] nastavuje novú tvár budúcnosti digitálnej fotografie. Siahnite si na budúcnosť už dnes.

debata chyba