Kandidát na primátora Bratislavy Ivo Nesrovnal ostáva v SDKÚ

Predseda bratislavského poslaneckého klubu SDKÚ a Most Híd a zároveň kandidát na post bratislavského primátora Ivo Nesrovnal ostáva v SDKÚ-DS. Želá si širokú stredopravú koalíciu. Vyjadril sa tak v súvislosti s medializovanými informáciami, podľa ktorých mal zo strany odísť, keďže ho s ponukou na kandidatúru na bratislavského primátora oslovil Radoslav Procházka zo strany Sieť.

06.08.2014 16:45
Ivo Nesrovnal Foto: ,
Ivo Nesrovnal.
debata (1)

„V súvislosti s množiacimi sa špekuláciami a dezinformáciami o mojom odchode z SDKÚ-DS vyhlasujem, že ostávam členom SDKÚ-DS. Naďalej sa uchádzam o podporu širokej stredopravej koalície. Bratislava potrebuje vytvoriť silnú pravicovú koalíciu, aby sa nám podarilo vytvoriť čo najsilnejšiu alternatívu voči súčasnému ľavicovému primátorovi Milanovi Ftáčnikovi," informoval v stredu Nesrovnal.

V jesenných komunálnych voľbách chce o kreslo primátora zabojovať súčasný primátor Bratislavy Milan Ftáčnik, o post primátora sa uchádza nezávislý kandidát Milan Kňažko a Bratislavu by v nasledujúcom volebnom období chcel viesť aj fotograf Andrej Palacko.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #SDKÚ #primátor #kandidát #Ivo Nesrovnal #Sieť