Máme konkrétne opatrenia, ktorými chceme riešiť dopravu v Bratislave, tvrdí Vallo

Novozvolený primátor Bratislavy Matúš Vallo sa na tlačovej konferencii poďakoval Bratislavčanom za prejavenú dôveru a vyjadril sa, že urobí všetko pre to, aby svojich voličov nesklamal.

11.11.2018 09:59 , aktualizované: 17:45
debata (10)
Video

„Ďakujem dobrovoľníkom za ich nasadenie a podporu, rovnako aj môjmu volebnému tímu, a strane Progresívne Slovensko a SPOLU – občianska demokracia nielen pri mojej kandidatúre, ale aj pri celej kampani,“ dodal Vallo.

Za jednu z hlavných priorít, ktoré chce ako budúci primátor Bratislavy vyriešiť označil dopravnú situáciu v meste. „Doprava je veľká téma a bola to aj veľká téma volieb. Máme konkrétne opatrenia, ako túto situáciu riešiť. Naozaj by som si prial, aby sa Bratislavčania o štyri roky pohybovali po meste pohodlnejšie, či už mestskou dopravou alebo autom,“ vyjadril sa novozvolený primátor.

Spokojnosť s výsledkami vyjadril aj predseda strany Progresívne Slovensko Ivan Štefunko. „Odkedy ho poznám mi Matúš vždy rozprával o Bratislave. Som rád, že sme sa dali dokopy a podporili takéhoto úžasného kandidáta. Myslím, že nastáva veľká zmena a aj pri ďalších voľbách, či už prezidentských alebo parlamentných, sa to opäť podarí,“ dodal.

Predseda strany SPOLU -občianska demokracia Miroslav Beblavý podotkol, že zmena nenastala len v Bratislave, ale aj v ostatných častiach Slovenska a prinesie so sebou novú politickú generáciu. „Tá by mala na Slovensko priniesť normálnu politiku, o ktorej ľudia snívali už v novembri 1989,“ povedal na záver.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #matúš vallo #komunálne voľby 2018