Šefčovič vyzýva na férovú kampaň, reaguje na vyhrážky voči Čaputovej

"So znepokojením som si prečítal článok o tom, že moja protikandidátka v prezidentských voľbách Z. Čaputová kvôli vyhrážkam voči nej a jej rodine musí chodiť s ochrankou," uviedol kandidát na prezidenta na sociálnej sieti. Protikandidátov aj verejnosť vyzval na kampaň bez agresivity a osobných útokov.

07.03.2019 10:26
debata (242)

„Chápem, že pred voľbami dochádza k stupňovaniu emócií v spoločnosti. Nemôžeme však dopustiť, aby sa predvolebná kampaň zmenila na priestor nenávisti a nevraživosti. Preto prosím protikandidátov aj celú slovenskú verejnosť, aby sa najbližšie dni niesli vo férovom duchu, kde budú súťažiť medzi sebou vízie čo najlepšieho výkonu funkcie hlavy štátu a nie agresivita a osobné útoky,“ napísal Šefčovič.


VIDEO: Pozrite si, čo pre TV Pravda ku kauze údajnej dohody prezidentskej kandidátky Zuzany Čaputovej a prezidenta Andreja Kisku povedali samotná Čaputová a prezidentský kandidát Maroš Šefčovič. Vo videu je aj názor sociológa Pavla Haulíka. Podľa neho sa dá ťažko z vystúpenia Čaputovej povedať, či reálne existuje nejaká dohoda medzi ňou a Kiskom.

Video

© Autorské práva vyhradené

242 debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Šefčovič #prezidentské voľby 2019 #Zuzana Čaputová