Najdlhšie slúžiaci župan si zachováva pokoj a rozvahu

„Myslím si, že predseda Milan Belica je už starý kozák na to, aby nejak prežíval tento volebný deň. Prežíva ho už šiestykrát,“ hovorí Ivan Čičák, majiteľ agentúry Comunity, ktorý viedol predvolebnú kampaň predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja Milana Belicu, najdlhšie slúžiaceho župana na Slovensku.

29.10.2022 22:09
milan belica, volby, nitra, nitriansky kraj,... Foto: ,
Volebný štáb Milana Belicu je v kaviarni BFF blízko nemocnice a železničnej stanice v Nitre.
debata

Predseda sa podľa jeho slov dostaví pred novinárov neskôr. „Myslím si, že si zachováva pokoj a rozvahu. Je pripravený prijať výsledok volieb. Máme pozitívnu náladu, sme naladení víťazne,“ dodal Čičák v kaviarni BFF, kde má Belica štáb.

Video
Ivan Čičák hodnotí, ako si najdlhšie slúžiaci župan Milan Belica počínal v kampani

Panuje tu pokojná atmosféra, dnu sú len novinári a zopár ľudí, ktorí sa podieľali na kampani. Podľa Čičáka prebiehala štandardne. „Je to už tretia kampaň, ktorú pre Belicu robím. Štýl komunikácie zostal prakticky nezmenený. Jeden protikandidát mal trochu agresívnejšiu rétoriku a myslím si, že aj dosť neférovú, ale boli sme na to pripravení. Pretože sme si vedomí aj benefitov nášho kandidáta, aj slabých stránok, ktorých ale nie je veľa.“

Ivan Čičák vedie volebnú kampaň Milana Belicu. Foto: Andrej Barát, Pravda
ivan čičák, milan belica, comunity, sef volebnej kampane milana belicu, nitra, nitriansky kraj Ivan Čičák vedie volebnú kampaň Milana Belicu.

Slabšiu komunikáciu Belicu na sociálnych sieťach pripisuje šéf jeho kampane aj tomu, že začali neskôr. „Pán Belica sociálne siete veľmi nevyužíval. Snažili sme sa dobehnúť protikandidátov, ktorí to mali rozbehnuté celkom slušne. Napríklad pán Becík, ktorý má 90-tisíc a viac sledovateľov. Čomu sme za pár týždňov kampane nemohli konkurovať,“ uzatvára Čičák.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nitra #Nitriansky samosprávny kraj #Milan Belica #spojené voľby 2022