Muž šoféroval opitý, zrazil cyklistu a ušiel

Polícia v Humennom už začala trestné stíhanie a súčasne vzniesla obvinenie voči 39-ročnému mužovi z obce Belá nad Cirochou, okres Snina, pre prečin ublíženia na zdraví, prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a pre prečin neposkytnutia pomoci.

03.08.2013 12:21
debata

Muž v Snine zrazil cyklistu, ušiel z miesta nehody a neskôr nafúkal ešte 2,8 promile. Obvinený v piatok okolo 15.00 v Snine na Pčolinskej ulici na miestnej komunikácii riadil osobné motorové vozidlo, pričom pri prechádzaní do protismeru prednou časťou vozidla narazil do cyklistu idúceho tým istým smerom.

Následkom nárazu utrpel 25-ročný cyklista zo Sniny vážne zranenia s dobou liečenia 20 až 24 týždňov. Nezodpovedný vodič na mieste nehody nezastavil a z miesta dopravnej nehody ušiel, povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Ďalej potvrdila, že hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Snine vodiča ihneď vypátrala. Bol zadržaný a podrobený dychovej skúške, ktorá bola pozitívna. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľom bol spracovaný návrh na vzatie obvineného do väzby.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #alkohol #Snina